Het was de eerste dag van de kerstvakantie.

En ik was moe.

Er lag een stapel sinterklaas- en kerstspullen uit mijn kleuterklas te wachten om uitgezocht en opgeborgen te worden, overal in mijn huis lagen spullen in hoekjes (dat doe ik wel als het vakantie is) en toch… vond ik mezelf terug in een hoekje op de bank, schriftje op mijn schoot, pen in mijn hand en een kop thee naast me op het tafeltje.

De start van een heleboel dagen gevuld met stippen, strepen en lijntjes. Met patronen en experimenten. Met wensen, dromen en plannen, van gedachte naar vorm.

Dit is hoe ik terugkom bij mezelf.
Dit is hoe ik naar mezelf luister.
Dit is hoe ik nieuwe energie verzamel voor het volgende.
Dit is hoe ik drukte loslaat.
Dit is hoe ik opnieuw begin.

En zoals altijd: wat ik zelf doe, maak ik ook voor jou.

De 4e editie van THEEkenen begint op 23 juni 2022 en heeft een nieuwe en frisse opzet. Meer lezen of meedoen? Lees hier verder.

Pin It on Pinterest