Lieve woorden, reviews en reacties

Ik ben heel dankbaar voor al deze lieve woorden en ik deel ze graag met je. Hopelijk inspireren ze je om ook eens langs te komen in het Fort of online mee te doen en je inspiratie een boost te geven :).

Wat een geweldig, leuke, interessante, voedende, inspirerende en gezellige cursus. Ik durf nooit meer te zeggen dat ik niet creatief ben. En ik doe vast en zeker nog eens mee! Dank je wel Kim!

Ellen

Al bij de eerste les was ik verrast door de ongedwongen en motiverende opdrachten. Het motiveerde mij om er meer energie in te steken dan ik aanvankelijk van plan was 😉 Ik zou me zeker weer inschrijven als Kim nieuwe plannen heeft!!

Wieteke

Even iets creatiefs, ongedwongen, zonder drempel, heerlijk! Opdrachten waar je niet eerst heel erg over na hoeft te denken maar meteen aan de slag mee kan, dat vond ik echt fijn.

Gabriella

Ik vond je workshop heel inspirerend! En lekker om bij een kopje thee even te ontspannen met een tekeningetje, verdiept de ontspanning!

Irma

Wat ik echt heel rijk vond aan THEEkenen dat het maar korte opdrachten zijn die je tijdens je kopje thee kan doen. Even iets creatiefs, ongedwongen, zonder drempel, heerlijk! Opdrachten waar je niet eerst heel erg over na hoeft te denken maar meteen aan de slag mee kan, dat vond ik echt fijn.

Gabriella

Kim, dank je wel voor alle vreemde, gekke, fijne opdrachten.

Ik heb genoten.

Ti

Sinds THEEkenen teken ik veel vaker en met meer vertrouwen. Het heeft even gekost, maar dankzij Kims enthousiasme en vrolijke, laagdrempelige lessen durf ik eindelijk te tekenen waar ik zin in heb. Niet om het resultaat, maar gewoon omdat het fijn is om te doen!

Paula N.

I loved the ritual of sitting down with Kim’s latest prompt and a cup of tea at the end of my working day.  I found the drawing exercises to be fun and achievable and Kim has a cheerful and encouraging teaching style.

Glenda

Dit heeft mijn kijk op creativiteit flink veranderd. Ik vond mezelf al erg creatief, ik handwerk, bak en schrijf graag, maar nu zie ik de creativiteit in alle facetten van het leven. Creativiteit houdt vooral in dat je wijds kan denken, dat je mogelijkheden ziet die anderen niet zien en dat je het vertrouwen hebt dat je iets voor elkaar kunt krijgen. Het fijne van de opdrachten is dat je zelf kunt bepalen of je ergens lang of minder lang mee bezig bent, waardoor je ook creatief kunt zijn op de dagen dat je het druk hebt. Ik heb leren genieten van creatief bezig zijn. Ik hoop dat er nog veel workshops volgen. Kim, bedankt voor zoiets moois.

Wendy

De eerste keer dat ik meedeed met een workshop was omdat er ergens wel iets creatiefs aanwezig was, alleen was het enorm verstopt. Na een maand creatief gezweet, geploeterd en vooral gespeeld te hebben, was ik verslaafd. Je workshop heeft me wakker gemaakt, opgeschud en vooral weer creatieve pret aangeboord. Met enige regelmaat doe ik mee met een nieuwe workshop. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Dus mocht je ook het gevoel hebben niet zo creatief te zijn: doe mee, ontdekt en speel. Het is echt GE-WEL-DIG leuk.

Ellen

Al bij de eerste opdracht was ik verrast door de luchtige, ongedwongen en motiverende stijl van de opdrachten en de sprankelende creativiteit die eruit sprak. Het motiveerde mij om er meer energie in te steken dan ik aanvankelijk van plan was :). Ook de feedback van de andere deelnemers gaf weer inspiratie. De frisse kijk heeft Kim de gehele cursus volgehouden. Er kwam opbouw, ritme, meerdaagse opdrachten en ruimte voor eigen invulling. Al met al was het een genot om mee te doen en ik zou me zeker weer inschrijven als Kim nieuwe plannen heeft!!

Wieteke

Lieve Kim, ik vind je heel inspirerend en je bent zeer toegewijd. Door open te zijn over je eigen ongemak en je eigen weg te vinden dien je als een groot voorbeeld voor ons. Ik genoot van je oefeningen, je heerlijke gevoel voor humor en je aanstekelijke lach. Ik heb genoten van onze 1 op 1 gesprekken.

Jij rockt, Kim!

Vicky

Beste Kim,

Bedankt dat je altijd ongegeneerd JIJ bent en nooit iets anders. Het is heel verfrissend en inspirerend. Je vragen, het feit dat je nergens doekjes om windt en je bereidheid om met het proces te worstelen is fantastisch. Uit je begeleiding blijkt dat je een natuurlijke leider en leraar bent.

Paula B.

Lieve Kim,

Ik heb de eer en het voorrecht gehad om me onder te dompelen in het intuïtieve creatieve proces met Kim als gids en facilitator. Ik heb ontzag voor haar bereidheid om echt eerlijk tegen zichzelf te zijn en die eerlijkheid met ons te delen. Kim is geestig, gastvrij, vol compassie en houdt zielsveel van haar katten 🙂 ! Ik zou dit creatieve pad elke dag weer met haar bewandelen.

Met liefde – Kate

Kim is een creatieve intuïtieve artiest en facilitator die in de praktijk brengt wat ze leert, en ze geeft les met heel veel liefde en intentie. Als je met haar werkt voel je hoeveel liefde voor en vertrouwen in deze vorm van schilderen heeft. Kim is een nieuwsgierige en geduldige luisteraar en op haar zachte manier inspireerde ze me om speels en nieuwsgierig te zijn en me veilig te voelen om mezelf te uiten. Ik hou van schilderen, maar worstel er ook mee en dat kan schilderen, iets waar ik van hou, moeilijk maken om in een groep te doen. Haar kalme, zelfverzekerde energie hielp me om te vertragen, in plaats van te duwen of te stoppen als ik vast kwam te zitten of overweldigd was. Schilderen met Kim voelde als een wandeling in de natuur met een vertrouwde vriend. Wat een cadeau! Haar inzicht en humor hielpen me aardig voor mezelf te zijn en te blijven schilderen als de innerlijke criticus luid was, en terugkijkend was het geweldig om te zien hoeveel meer ik kon uitdrukken. Bedankt Kim voor een geweldige schilderervaring.

Tina

Kim maakt van kwetsbaarheid haar kracht. Ze stapt er middenin met onbeschaamde moed en enorme kracht. Ik respecteer haar diep. Ze is echt en verdraagt haar ongemak om eerlijk en authentiek te verschijnen en haar gedachten, gevoelens en meningen te delen.

Kim weet naar haar lichaam te luisteren en haar grenzen te vertrouwen. Ze belichaamt deze zelfzorgpraktijk en toont ongelooflijk leiderschap voor iedereen om getuige van te zijn, van te groeien en dus te ervaren.

Haar vaardigheden als leerkracht zijn een grote kracht en ondersteunen een liefdevolle en veilige omgeving voor intuïtief schilderen.

Xoxo, Brooke

De sessies van Kim zijn zo doordacht en veilig, ze creëren zo’n krachtige container, creëren tegelijkertijd verbinding en een gevoel van keuzevrijheid.

Kim’s vermogen om de grens te bewandelen tussen het ondersteunen van het individu en het ondersteunen van de groep is echt heel krachtig.

Het werken met Kim heeft me echt geholpen om mijn eigen grenzen te leren zien en te respecteren terwijl ik schilder, waardoor ik steeds dieper durf en kan gaan.

Christine

Having big (HUGE) fun with Kim’s class. I ran out of magazines and pictures before I ran out of fun….that’s a first. Honestly, best class to jump in with both feet.

Molly M

I have only recently come back to doing my art and I am finding myself stuck for inspiration. Or I do have ideas on what I want to do, but I can’t get it out of my head on to the paper or canvas. So I have really felt stuck. So when going through the tutorials Jump in Puddles really spoke to me and this is the first class I have done. Thank you Kim , for giving me the way to get moving forward again.

Lisa W

Really enjoying Kim’s Jump in Puddles workshop!!! I am finding myself coming out of my proverbial ‘perfection’ shell and I am really embracing that. Thank you Kim!!!

Jennifer M

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe data en workshops.

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacyverklaring.
Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens.

De Kamer van Kim - Kim Philips van Buren - 2011-2023.
Bezoekadres: Fort Ossenmarkt - Ossenmarkt 44 - 1381LX - Weesp
Postadres: Jan Tooropstraat 56 - 1382VC  - Weesp
Privacyverklaring - Algemene Voorwaarden

Pin It on Pinterest