Inspiratiekaarten

Card Deck met 44 kaarten vrouwenwijsheid & kunst: € 25,-

Wat er gebeurde
toen ik ‘JA’ zei:

op de vraag: “Doe je mee?
We maken een doosje met inspiratiekaarten”.

‘Ja, natuurlijk!’ was mijn antwoord. En na heel, heel, heel, heel veel mails was deze prachtige stapel kleine doosjes hiernaast het resultaat. En nadat de eerste editie (van 1000 doosjes!) was uitverkocht, kwam er zelfs een tweede editie. En ik denk dat je wel aan de foto hiernaast kunt zien hoe enthousiast ik over dit project ben!

38 + 1 vrouwen

Samen met 38 andere vrouwen en kunstenaars heb ik maandenlang gewerkt aan een set prachtige en kleurrijke inspiratiekaarten.

Met deze kaarten willen wij, vrouwen van over de hele wereld (denk aan heel veel delen van de Verenigde Staten, maar ook Australie, Nieuw-Zeeland, Noord-Ierland en natuurlijk ook Nederland) allemaal iets van onze eigen-wijsheid met de wereld delen.

Deze Fearless Sisters Inspiratiekaarten zijn het resultaat van deze internationale samenwerking. De 44 prachtig geïllustreerde en goudgerande kaarten worden geleverd in hun eigen stevige en kleurrijke doos. In de doos vind je ook een boekje met daarin voor elke kaart een boodschap in de eigen woorden van de kunstenaars. Ook vind je hierin informatie de makers van elke kaart.

Vrouwenwijsheid

Deze 38 vrouwen zijn niet zomaar een willekeurige groep. Ze zijn de drijvende kracht achter mijn eigen creatieve avonturen van de afgelopen jaren. We kennen elkaar van de Fearless schilderlessen van Connie Solera van (toen nog) Dirty Footprints Studio. Ik weet uit ervaring hoeveel wijsheid, liefde, veiligheid, inspiratie en steun deze vrouwen kunnen bieden en nu zijn ze….. nee…… nu zijn WIJ klaar om deze liefde, intuïtie, steun en wijsheid met de hele wereld te delen.

44 woorden

De inspiratiekaarten bestaan uit een doosje met 44 kaarten, waarop 44 schilderijen en 44 woorden zijn afgebeeld. Elk woord is door een van ons persoonlijk uitgekozen en past dus precies bij de inspiratie die zij met je wil delen. Naast de 44 kaarten zit er ook een boekje in de doos, waarin je de uitleg – in het Engels – bij het schilderij vindt.

1000 doosjes

De tweede zending kaarten is ondertussen binnen, want de eerste 1000 doosjes die we hadden besteld waren zo goed als uitverkocht 🙂

Nederlandse vertaling

In de zomer van 2023 schrijf ik een Nederlandse vertaling van de uitleg bij de kaarten. Iedereen die een doosje kaarten besteld krijgt deze vertaling er automatisch bij.

Maar wat doe ik nu met deze kaarten?

Soms pak ik de kaarten uit het doosje, bekijk ze, en gebruik de schilderijen als inspiratie voor een journalpagina of een schilderij.

Soms trek ik een kaart en lees in het boekje de woorden die erbij geschreven zijn. Woorden die me inspireren, woorden waarvan ik weet dat ze geschreven zijn uit pure liefde, woorden waarvan ik weet dat ze bedoeld zijn om me te helpen, te steunen, te inspireren.

Meer ideeën? Lees HIER verder.

Bestellen

De Fearless Sisters Inspiratiekaarten kosten 25 euro + 7 euro verzendkosten. Natuurlijk zijn er geen verzendkosten als je de kaarten komt halen of tijdens een workshop in het Fort koopt.

Wil je graag een extra kaartenset bestellen om cadeau te geven? Bij bestelling van twee kaartensets krijg je 15% korting. Voor 2 kaartensets betaal je dan dus 42,50 + 7 euro verzendkosten.

 

Ja, ik wil graag een kaartenset bestellen:

7 + 6 =

Dit zijn wij

Jo Parker
Debbie Ryan
Mary Keough
Corina Stupu Thomas
Jess Ryan
Lisa Renee Wilson
Jennifer McGee
Jill Marie Chesrow
Tracie Hanson
Pam DiFranco

Deborah J. Milton
Kate Robertson
Tami Chacon
Cindy Hebert
Melissa Dowling
Jennifer Koss
Kim Philips van Buren
Robin Reiss
Christine Graziano
Julie Medley

Gerri-Lynne Albee Chhabria
Kimberly Davis
Kristina “Kitty” Oppegard
Deanna Jinjoe
Debra Wenlock
Colleen Talbot
Stacie Bebber
Jane Cunningham
Jennifer A. Koenig, MA.
Natasha Reilly

Jennifer Schildknecht
Julia Frehner
Briana Goetzen
Jean Anthony
Lynna Goldhar Smith
Lisa Hofmann
Michelle Geoffroy
Avis Anderson
Sue Kosharek

Ik ben Kim.

Maker van creatieve avonturen die je helpen meer rust te vinden in je dag, meer lucht te brengen in je hoofd en meer kleur in je leven.

En dit is De Kamer.
Mijn atelier en werkplaats.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe data en workshops.

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacyverklaring.
Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens.

De Kamer van Kim - Kim Philips van Buren - 2011-2023.
Bezoekadres: Fort Ossenmarkt - Ossenmarkt 44 - 1381LX - Weesp
Postadres: Jan Tooropstraat 56 - 1382VC  - Weesp
Privacyverklaring - Algemene Voorwaarden

Pin It on Pinterest