Vandaag is het tijd voor een flinke dosis frisse inspiratie op de Drukkunstbeurs in Amersfoort. Ik verheug me op nieuwe beelden, technieken, kijken met een andere bril en boeken maken buiten de lijntjes. 

Lees wat zij er zelf over schrijven:

100 stands met bijzonder, handgemaakt drukwerk: grafische boeken, demonstraties, speciaal papier, literaire uitgaven, kaarten, prenten, affiches, kunstenaarsboeken en nog veel meer.

Drukwerk in de Marge organiseert op 22 en 23 oktober de Drukkunstbeurs in de Prodentfabriek in Amersfoort.

Margedrukkers, grafici en andere kunstenaars bieden hun uitgaven en druksels aan, vaak gedrukt op oude persen met historische loden en houten letters, maar ook op risoprinters of stencilmachines.

Daarnaast zijn er (druk)demonstraties en zijn er drukkers- en kunstenaarsbenodigdheden te koop. Speciaal voor de beurs wordt er een bijzondere uitgave gedrukt met gedichten van de Utrechtse schrijver Ingmar Heytze. Deze uitgave is gratis voor alle bezoekers van de beurs.

De Drukkunstbeurs is beide dagen geopend van 11:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis!

Prodentfabriek, Oude Fabrieksstraat 20, Amersfoort

De Drukkunstbeurs heeft ook een eigen site: www.drukkunstbeurs.nl. Daar is de deelnemerslijst te vinden, en praktische informatie voor bezoekers aan de beurs.

Pin It on Pinterest