Het is tijd voor een feestje!

Deze oktober is een hele feestelijke maand, niet alleen omdat ik op 6 oktober jarig ben, maar ook omdat De Kamer van Kim op 2 oktober alweer 12 1/2 jaar bestaat!

Vier je dat feestje met me mee?

Lees dan verder!

Feestje

Van 5 tot en met 8 oktober organiseer ik een gratis online workshop voor alle lezers van mijn nieuwsbrief. Een kleine workshop, een vrolijke workshop, een kleurrijke workshop.

Sta je nog niet op de lijst en ben je nieuwsgierig naar wat ik doe, dan is dit de perfecte manier om kennis te maken, met mij en met mijn workshops.

Zoals al mijn workshops is Knaloranje eenvoudige en laagdrempelig. Je hebt geen creatieve ervaring nodig om mee te doen, maar ook als je dat wel hebt geeft Knaloranje je weer een frisse blik op je creativiteit en traint het je creatieve spieren šŸ˜‰ .

Creativiteit loopt als een
oranje draad door mijn leven

Ik ben een maker. Ik schilder, ik teken, ik schrijf. Ik knip, ik plak en ik maak.

Niet omdat het iets met het papier doet ā€“
maar omdat het iets met mij doet.

Kun je wel wat frisse inspiratie gebruiken?
Ben je nieuwsgierig naar wat ik doe?
Heb je zin in een paar vrolijke dagen?

En kun je niet wachten tot creativiteit ook iets met jou doet?

Doe dan mee met

Knaloranje!

De praktische informatie

Wanneer:

5 t/m 8 oktober 2023

Waar:

Online, in een besloten Facebookgroep

(je krijgt de lessen ook via de mail, dus ook zonder Facebook kun je gewoon meedoen)

Kosten:

Deze workshop is gratis voor alle leden van mijn nieuwsbrief. Uiteraard kun je je na de workshop weer afmelden als je dat wilt.

Je krijgt:

Vier dagen vol vrolijke inspiratie en kleine creatieve avonturen.

Doe je mee?

Stap 1

Vul het formulier hieronder in en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Stap 2

Word lid van de Facebookgroep via de mail die ik je stuur (niet noodzakelijk, maar wel leuk!)

Stap 3

Niet verplicht, maar wel leuk:
Deel het bericht van deze workshop op Facebook en/of Instagram en nodig (binnenkort) creatieve vrienden uit om mee te doen šŸ˜‰ )

Inschrijven kan hier:

Ik schrijf me in voor Knaloranje

Nieuw veld

13 + 3 =

Veelgestelde Vragen

Wat gaan we nu eigenlijk doen?

Ik noem het: Creatieve Fitness. Kijk, je creativiteit is een soort spier. En spieren kun je trainen. Door kleine kijk-, verzin- en maakoefeningen maak je die creatieve spieren sterker. Creatieve Fitness dus.
Door mij de opdrachten te laten verzinnen en door die samen met een groep te doen doe je creatieve ontdekkingen waar je eerder nog niet opgekomen was en zie je hoe anderen weer een heel eigen oplossingen vinden – en dat inspireert enorm!

Moet je heel creatief zijn om mee te kunnen doen aan Knaloranje?

Welnee, dat is eigenlijk voor geen enkele van mijn workshops nodig. Verwondering, anders kijken en een frisse blik staan centraal. Die zorgen uiteindelijk voor lucht in je hoofd en kleur in je dag.

Wat heb ik nodig voor deze workshop?

We werken met hele eenvoudige materialen.
Dit heb je in ieder geval nodig: (kleur)potloden, een schaar, lijm, papier en een oud tijdschrift.
Heb je een (art) journal (een soort creatief dagboek), dan kun je dat ook gebruiken om de oefeningen in te doen, maar dat hoeft niet. Lijkt het je leuk om journalen eens te proberen, leg dan vast een schrift of notitieboekje klaar om alle opdrachten in te doen. Het is leuk om aan het eind alles nog eens door te bladeren.

Wat als ik nog meer vragen heb?

Mail: info (at) dekamervankim.nl
Of stuur een Whatsapp naar (06) 42 44 85 14
(ja, echt, gewoon doen, vind ik leuk!)

Dit heeft mijn kijk op creativiteit flink veranderd. Ik vond mezelf al erg creatief, ik handwerk, bak en schrijf graag, maar nu zie ik de creativiteit in alle facetten van het leven. Creativiteit houdt vooral in dat je wijds kan denken, dat je mogelijkheden ziet die anderen niet zien en dat je het vertrouwen hebt dat je iets voor elkaar kunt krijgen. Het fijne van de opdrachten is dat je zelf kunt bepalen of je ergens lang of minder lang mee bezig bent, waardoor je ook creatief kunt zijn op de dagen dat je het druk hebt. Ik heb leren genieten van creatief bezig zijn. Ik hoop dat er nog veel workshops volgen. Kim, bedankt voor zoiets moois.

Wendy

De eerste keer dat ik meedeed met een workshop was omdat er ergens wel iets creatiefs aanwezig was, alleen was het enorm verstopt. Na een maand creatief gezweet, geploeterd en vooral gespeeld te hebben, was ik verslaafd. Je workshop heeft me wakker gemaakt, opgeschud en vooral weer creatieve pret aangeboord. Met enige regelmaat doe ik mee met een nieuwe workshop. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Dus mocht je ook het gevoel hebben niet zo creatief te zijn: doe mee, ontdekt en speel. Het is echt GE-WEL-DIG leuk.

Ellen

Al bij de eerste opdracht was ik verrast door de luchtige, ongedwongen en motiverende stijl van de opdrachten en de sprankelende creativiteit die eruit sprak. Het motiveerde mij om er meer energie in te steken dan ik aanvankelijk van plan was :). Ook de feedback van de andere deelnemers gaf weer inspiratie. De frisse kijk heeft Kim de gehele cursus volgehouden. Er kwam opbouw, ritme, meerdaagse opdrachten en ruimte voor eigen invulling. Al met al was het een genot om mee te doen en ik zou me zeker weer inschrijven als Kim nieuwe plannen heeft!!

Wieteke

Welkom bij
De Kamer van Kim
Startpunt voor een kleurrijker en lichter leven

Ik ben Kim.

Maker van creatieve avonturen die je helpen meer rust te vinden in je dag, meer lucht te brengen in je hoofd en meer kleur in je leven.

En dit is De Kamer.
Mijn atelier en werkplaats.

De Kamer van Kim - Kim Philips van Buren - 2011-2023.
Bezoekadres: Fort Ossenmarkt - Ossenmarkt 44 - 1381LX - Weesp
Postadres: Jan Tooropstraat 56 - 1382VCĀ  - Weesp
Privacyverklaring - Algemene Voorwaarden

Pin It on Pinterest