Kunst in het Fort 2024

De 8e editie van deze kunstmanifestatie zal plaatsvinden in het weekend van Pinksteren: zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 mei 2024.

Wil je graag op de hoogte blijven van Kunst in het Fort en andere activiteiten van De Kamer van Kim, schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Hieronder kun je nog even (na)genieten van de kunstenaars van 2023!

Kunst in het Fort 2023

Lees hier alles over de kunstenaars van deze editie

Arend Edel

Op zoek naar het juist moment, het juiste licht of die perfecte blik.
En het liefst allemaal tegelijk. Helaas komt het nog te regelmatig voor dat ik op ‘het moment’ zonder camera in mijn handen sta of dat er andere omstandigheden zijn waardoor ‘het moment’ toch niet ‘het moment’ werd. 

Maar zo nu en dan valt alles samen en valt er een pareltje in je schoot…..daar doe ik het dan voor. Dat maakt alles de moeite waard.

Liefde voor mooie of bijzondere beelden…daarmee is het fotograferen voor mij begonnen. En die liefde is eigenlijk nooit gedoofd. (of is het ‘houden van’ geworden? 😉 

Mijn naam is Arend Edel en al geruime tijd bezig met fotografie en op m’n 56e toch maar eens besloten om daar wat meer structuur in aan te brengen.  Daarom heb ik 2 jaar geleden de stap gezet om de opleiding tot Vakfotograaf te volgen aan de FotoVakSchool in Amsterdam. Hier heb ik me kunnen ontwikkelen in het conceptueel denken en o.a. mogen snuffelen aan ‘lifestyle fotografie’ in bredere zin.

In het fort toon ik graag een selectie van mijn recente werk. Ik hoop jullie daar te mogen begroeten.

www.eaglenoblefoto.nl

arend@eaglenoblefoto.nl

https://www.instagram.com/eagle_noble_foto/

Wanda Grendèl & Sarah van Dijk

Wanda Grendèl

Wanda Grendèl, is inmiddels een bekende in het fort. Dit keer met kleurrijk werk ( mixed media ). Wanda komt oorspronkelijk uit de danswereld, is als danser begonnen, vervolgens choreograaf en regisseur. Op haar vijftigste levensjaar ging zij naar de Wackers academie. Zij ging schilderen..schilderen zit in de genen, cadeautje van opa en vader Hoe ouder hoe kleurrijker… Dit keer doet dochter Sarah ook haar intreden binnen het fort Ik ben daar zo trots op..

Veel plezier en groeten van Wanda

Door omstandigheden is mijn website niet up-to-date neemt niet weg dat je er een kijkje kan nemen.. www.wandagrendel.nl Instagram: @kadolieverf

Sarah van Dijk

Ik ben allereerst een horeca tijger maar afkomstig uit een zeer creatief nest. Ik volgde  in de voetsporen van mijn muzikale vader, Martin van Dijk maar na zijn overlijden zocht ik een nieuwe creatieve uitlaatklep en klom in de kwasten, daarin volgde ik mijn moeder Wanda Grendel. Zij exposeert al jaren hier in het fort. Hoe mooi en trots zijn we dat wij nu samen mogen exposeren hier in Weesp.

Instagram: @vandijkart

 

Kim Philips van Buren

Ik ben een maker.

Ik schilder, ik teken, ik schrijf.
Ik fotografeer, ik knip, ik plak.
Ik kijk, ik verwonder en ik maak.

Niet omdat het iets met het papier doet – maar omdat het iets met mij doet.

www.dekamervankim.nl

Niels de Groot

Niels de Groot, geboren in 1966, is een kunstenaar die zich voornamelijk bezighoudt met het schilderen van landschappen en interieurs. Na zijn opleiding aan de Rijks Hogeschool voor de Kunsten in Brussel, werkte de Groot als decorateur voor de film- en televisie-industrie. Tegenwoordig is de Groot vaak schilderend te vinden in zijn privé atelier in Weesp. Met een focus op realisme en impressionisme, schittert zijn kunst door het detail in kleur en contrasten, vooral in landschappen. Zijn creativiteit wordt geïnspireerd door de manier waarop kleuren veranderen in relatie tot het omringende landschap of interieur. De Groot zegt dat de voortdurende veranderingen hem inspireren en motiveren om zich voor altijd uit te drukken door middel van zijn schilderijen.

www.nielsdegroot.org

https://www.instagram.com/nielsdegrootschilder/

https://www.facebook.com/artbyniels

 

Daphne Bleeker

Daphne Bleeker is een Amsterdamse kunstenares met een voorliefde voor Moeder Natuur, Japanse esthetiek en de kleur blauw. Ze illustreert, maakt kleding, maar wijdt zich sinds 2018 voornamelijk aan de schilderkunst. 

Daphne zit, mede dankzij de ‘Painting In Blue’ workshop die ze geeft, in haar blauwe periode en zal deze werken laten zien tijdens Kunst in het Fort dit jaar. Tevens zal ze live gaan schilderen, dus kom vooral haar proces bewonderen. 

https://www.daphnebleeker.com/

https://www.instagram.com/daphnebleeker/

Ti Fens

Droomstilte

Ben je een mens voor 1 berg
Of ben je een mens voor meerdere bergen?

De film ‘Acht bergen’ inspireert mij dit jaar om acht bergen te maken.
Bergen waar ik ooit ben geweest en graag nog eens naar terug wil.
Monte Baldo, Karavanka, Trivlag, Tramontana, Osinga, Valle Maira, Vikos, Vatnahalsen.
Bergen met namen alsof het mensen zijn.
Bergen met stiltes, met grote rots partijen.
Bergen met sneeuw.
Bergen met wonderlijke kleuren: groen, paars, roze.
De wonderlijke wereld omhoog te klimmen en daar dan te zijn, te genieten, te slapen.

Ti Fens, Beeldend kunstenaar, Keramiek, textiel, Stich-Art

https://keramist-ti-fens.jouwweb.nl

Skye Ferguson

Skye Ferguson’s 2023 first debut capsule collection:

Twisted tales reimagined

Three years ago I started my BFA in fibre material arts, jumping straight from high school into university in the mitts of Covid very unsure of what my passions and true artistic calling/practice was.

 after expanding my vocabulary in different mediums, such as wet, felting, embroidery, digital printing, screen printing, and working on the floor looms I had an itch for more. How could I apply these skills and newfound interests into my true love of fashion.

I’ve been collecting vintage clothing since I was 12 years old the beauty and craftsmanship of a garment that is more than 100 years old. something I was entranced by the idea that these garments hold their own story.I began collecting pieces that were damaged and practically unwearable and began transforming them into new life with my designs cutting embroidery with this project. I was given the ability to write my own fairytales and story for each garment to acknowledge their past life, and to push them into their new form with its newfound negative. The beauty in reclaiming something of value that would be otherwise discarded, and overlooked is something that captivates me and inspires me to push forward in my designs. As a young person, personal style has always come naturally to me, it’s not that I never wanted to dress like anyone else. I just wore what spoke to me, and I swear clothes do speak to me. with this capsule collection, I want each garment to speak to the viewer in power of the model, and tell a narrative. i’ve been unbelievably blessed by the overwhelming amount of empowered, energy that is always surrounded the women and queer folks very present in my life. I try to encapsulate beauty and softness strength and divine. And how this applies to the modern.

Instagram: @_.wamart_bobross33

Flaviu Chis & Alex Preda

Flaviu & Alex explore the fusion between visuals and music and how one can amplify the other, creating unique experiences.

Flaviu (Flaviu Chis) is an Amsterdam-based new media art creator. He fell in love with computers and gaming when he received his first Spectrum as a child. He is now producing immersive and interactive visual experiences. His work is fluid, abstract, and inspired by architecture and the natural elements surrounding us.

Alex (Alex Preda) is an Amsterdam-based electronic music producer and DJ. His love for music began in the 90s with the disco and pop movement and was later on inspired by the sounds of Jean Michel Jarre and Vangelis. Alex has been perfecting the integration of live elements into his music, generating distinctive warm and melodious sounds.

How to follow us:

Flaviu: Instagram https://www.instagram.com/flaviu.chis/

Alex: Instagram https://www.instagram.com/alexpredamusic/

Video: https://vimeo.com/826178526?share=copy

Teun Los

Teun Los is een zanger, gitarist, en analoge fotograaf uit Amsterdam. Na een afstudeer concert in een uitverkochte Melkweg is hij nu druk bezig met het opnemen van zijn debuut EP. Als je Teun kent weet je dat hij naast zijn muzikale bezigheden altijd zijn camera bij zich heeft. Op deze manier fotografeert hij de wereld om hem heen. De foto’s die hij dit weekend laat zien is een klein blik in die wereld.

Instagram: @teun_los

Florentine Bierman

“FEEL ME”

Florentine Bierman is een beeldend kunstenaar met een achtergrond in Industrieel Ontwerpen. In haar vaak exhibitionistische werk zoekt zij grenzen op. Met een knipoog, soms afschrikwekkend en schreeuwerig, vraagt haar kunst om gezien worden. Haar zelf-portretterende werk nodigt uit om de vrouw; “echt” en wellicht anders te zien. Veelal door het menselijk lichaam in een ander licht en perspectief (soms letterlijk) weer te geven zet haar kunst aan tot nadenken over de positie van de vrouw en haar lichaam. Florentine’s kleur- en materiaalkeuzes zijn speels en humorvol. Hierdoor worden zware thema’s licht en luchtig weer gegeven en zo makkelijker te bespreken.

In deze expositie: “Feel me” heeft zij vrouwelijke objecten gemaakt die men mag aanraken en zelfs mag knijpen. Deze borsten en vagina’s vragen de aanschouwer om de verscheidenheid van de vrouwelijke vormen te erkennen en te omarmen. Onderwerpen als borstkanker, “beauty of the pussy”, FGM (female genital mutilation), aambeien en “littekens na de bevalling” zijn spelenderwijs verwerkt in deze werken. Doel à  “Selah”, stop en denk.

Instagram: @florentine.bierman   

www.florentinebierman.nl

 

Dirk van Someren

Wat ik doe is schilderijen maken. Ik heb veel plezier in het dagelijks bezig zijn met mijn verf. Mijn zijn is dus “iemand die schilderijen maakt”. Het is een continue ontdekkingsreis; pak je een kwast, doekje, paletmes, plamuurmes een stukje noppenfolie of wat dan ook. Het gaat er om wat er in ontstaat, iets dat verder gaat dan “verf op doek”. Iets dat je bewegingen en gereedschappen blootlegt. Dat samenspel van beweging, verf, kleur en vorm; “levensgenieter” is dan ook een groter woord dan “kunstenaar”.

Atelier: Fort  Ossenmarkt 44, Weesp

www.dirkvansomeren.nl

06-13771096

studio@dirkvansomeren.nl

Esther Werneke

Esther Werneke is een creatieve duizendpoot. Ze acteert, zingt, regisseert, schrijft en maakt unieke handgemaakte tassen en zeep. Speciaal voor “Kunst in het Fort” heeft ze weer een paar juweeltjes gecreëerd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe data en workshops.

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacyverklaring.
Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens.

Wil je graag op de hoogte blijven van Kunst in het Fort en andere activiteiten van De Kamer van Kim, schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Je kunt ons ook volgen op FACEBOOK en INSTAGRAM

Hieronder kun je ook nog even (na)genieten van de kunstenaars van 2022!

 

Kunst in het Fort 2022

Na een pauze van 2 jaar (we weten allemaal wel waarom) is het hoog tijd voor alweer de 6e editie van ‘Kunst in het Fort’.

Drie dagen lang vullen we de gangen en nissen van Fort Ossenmarkt in Weesp met kunst, kunst en nog meer kunst.

Hieronder volgt een overzicht van de kunstenaars van deze editie. Wil je graag op de hoogte blijven van updates over de editie van 2022, schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Je kunt ons ook vinden op Facebook en Instagram.

Ben je kunstenaar en heb je interesse om (volgend jaar) mee te doen? Stuur een bericht naar info (at) dekamervankim.nl

Tot in het Fort!

Kim Philips van Buren en Esther Werneke

Kunstenaars 2022

Esther Werneke
Ti Fens
Wanda Grendèl
Daphne Bleeker
Florentine Bierman
Dirk van Someren
Eva van Someren
Kim Philips van Buren
Darre Macrander
Teun Los
Flaviu Chis + Alex Preda
Claudia Hoogveld

Kunstweekend Weesp

Deze 6e editie van Kunst in het Fort staat niet op zichzelf. Al 25 jaar staat het Pinksterweekend in Weesp in het teken van kunst, georganiseerd door de Stichting Weespers aan de Wand. Tijdens deze kunstmanifestatie laten de Weesper kunstenaars op diverse locaties hun werk zien. De meeste locaties bevinden zich in het centrum van Weesp, tussen het centrum en het gebouw van Muziekvereniging de Adelaar rijdt een pendelbus. Vanuit het centrum van Weesp is het maar een klein stukje (5 minuten) lopen naar de Ossenmarkt. Hier is meer informatie te vinden over de verschillende locaties van Weespers aan de Wand.
Naast het Fort op de Ossenmarkt bevindt zich de Theetuin van Weesp. Ook zij sluiten aan bij Weespers aan de Wand door de tuinen en gebouwen open te stellen voor kunstenaars.

Maak er een inspirerende dag of een kleurrijk weekend van!

Kunst in het Fort Kunstenaars 2022

Daphne Bleeker

Daphne Bleeker (1993), is een Amsterdamse kunstenares. Ze schildert, illustreert en maakt kleding. Ze laat zich inspireren door moeder natuur, Japanse esthetiek, vrouwelijk sensualiteit en perfecte imperfecties. Vanaf het moment dat ze een potlood kon vasthouden, heeft ze getekend. Ze is een autodidact schilder met een mode & design achtergrond.

De onderwerpen die ze schildert worden vaak in een organische vorm gegoten en gehuld in een warm kleurenpalet. De schilderijen – meestal acryl op papier of canvas – roepen een gevoel van sensuele en natuurlijke sereniteit op. Terwijl Daphne zich verder ontplooit en groeit, verschijnt er steeds meer realisme op het canvas en ze werkt sinds kort ook met olieverf.

Website: www.daphnebleeker.com / Instagram: daphnebleeker

Introduction:

Daphne Bleeker (1993), is an Amsterdam based artist who paints, illustrates and makes clothes. Inspired by Mother Nature, Japanese aesthetics, the female sensuality and perfect imperfections. Ever since she could hold a pencil in her hand, she’s been drawing. She is an autodidact artist with a fashion & design background.

Her subjects are often cast in an organic form and in a warm palette. The paintings – mostly acrylic on paper or canvas – evoke a feeling of sensual, natural serenity. While she is flourishing and evolving, more realism is appearing in her work and she recently started experimenting with oils.

Website: www.daphnebleeker.com / Instagram: daphnebleeker

Dirk van Someren

Zo’n 15 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van vrij werk, eerst linoleumsnedes maar later voornamelijk schilderijen, omdat het “spelen met de verf” me meer uitdaagde. Zo tussen 2011 en 2016 heb ik eigenlijk niets meer gemaakt door “andere dingen aan mijn hoofd”, maar de laatste jaren  is er weer ruimte voor nieuw werk. Mede door de inspiratie die me gegeven wordt in mijn atelier in het Fort Ossenmarkt.

Ik blijf experimenteren en zoeken; alles staat open, nog steeds. Het nieuwe blijft me boeien. Ik heb geen idee waarheen, en wil het ook niet weten. Het is net als reizen, je kan alle kanten op en ik wil me niet te veel vastleggen.

Na een opleiding Grafisch Ontwerp aan de Amsterdamse Grafische School en Gebonden Grafiek aan de Gerrit Rietveld Academie werd ik van free-lance ontwerper creatief partner in een reclame-adviesbureau. Later voortgezet als eigen ontwerpstudio voornamelijk van verpakkingen voor veel landelijke merken.

Nadat ik ben begonnen met het maken van vrij werk, heb ik inmiddels geëxposeerd in galeries en musea. Veel van mijn werk vond zijn weg naar een grote groep liefhebbers.

Sinds 2004 ben ik vaste deelnemer van “Weespers aan de Wand”, in 2014 was ik jurylid van “de kunstenaar van het jaar” voor de Nationale Kunstdagen en was van 2005 tot de opheffing in 2015 lid van de Gooise Kunstkring.

Atelier: Fort Ossenmarkt 44, 1381 LX Weesp, 06-13771096
www.dirkvansomeren.nl / Facebook: Atelier Dirk van Someren

Eva van Someren

Mijn creativiteit is wat men vaak ‘een aangeboren talent’ noemt. Ik ben echter van mening dat het mij met de paplepel is ingegoten, want van kinds af aan zat ik naast ‘pap’ (red: Dirk van Someren) aan de tekentafel waar ik uiteraard bij hem kon afkijken en de allerbeste tips en trucjes ontving.

Tekenen en schilderen zit inderdaad in de familie en zelfs qua beroep ben ik mijn vader achterna gegaan. Als grafisch vormgever vind ook ik het reuze interessant om verschillende manieren van tekenen te gebruiken. Zoals onder andere; met viltstift, pen, potlood en verf, maar ook heb ik een lange tijd digitaal op de computer getekend.

Waar pap dol is op met maken van bloemen, heeft mijn interesse altijd gelegen bij het tekenen van mensen. Zowel portretten als lichaamsdelen. De menselijke anatomie fascineert mij enorm, vooral dat we allemaal aan de hand van het zelfde ‘stramien’ zijn opgebouwd, we toch allemaal anders zijn. En dat, is naar mijn mening de schoonheid van de mens. 

Veel van mijn werk is in opdracht gemaakt, maar in mijn vrije werk word ik vaak geïnspireerd door mensen die mij weten te raken, muziek, een goede serie, of de pure wil om gewoon lekker creatief te keutelen en rommelen.

Insta: summerss.eve

Ti Fens

Drukte en chaos kenmerken mijn werk. Voor mij staat dat voor leven!
Levend zijn. Ik ben voor het principe van: doen en experiment.

In deze expositie heb ik mij gericht op het thema:

Terug naar de oorsprong!

Voor mij is dat terug naar Keramiek en Textiel

Ik nam een puki, native americain schaaltje;
Vervolgens bouwde ik de pot op Afrikaanse manier met ringen op,
Daarna stookte ik hem in een Japanse raku ton.
En tenslotte versierde ik hem met textiel.

Tot ziens in het fort
Ti Fens

https://keramist-ti-fens.jouwweb.nl / https://www.instagram.com/tifens

Wil jezelf ook een keramiek opleiding doen? Ik geef les: https://crejat.nl/keramiek

Wil je coaching op (creatieve) loopbaan: https://brightnewthings.nl/

 

Flo

Flo (Florentine Bierman) is an extroverted and happy go lucky artist. She studied Industrial Design Engineering and has traveled the world (lived in Caracas, London and Berlin). She now has an atelier/B&B in the best area of Amsterdam; de Jordaan (check it out at Flosatelier.nl). Flo paints, makes photographs and even sews her art. Her work is feminine and free-spirited. It is colourful and full of humor. Flo’s art invites you to look at life differently (and not to seriously).

You can find Flo’s art at:
www.flosart.nl (under construction)
Insta: flosart.nl
Or e-mail at: hi@flosart.nl
Or a simple call at: 06-38058110

Teun Los

Teun Los is an Amsterdam based singer-songwriter & photographer who studies pop music at Pact+. His solo musical work consists of indie singer songwriter pop, with influences from Her’s, Rex Orange County, Chet Baker Lianne La Havas, and many more. In 2021 he formed the band Naimas Garden, which serves as a playground for the collective to explore their love for jazz and other genres. As the lead singer and guitarist, Teun and the band members collectively write conceptual rock, funk, (indie) pop, jazz and samba.

He’ll play some of his solo work and covers at Kunst In Het Fort 2022, as well as exhibit his first curation of analog pictures from his personal archive. 

Instagram: @teun_los

Facebook: Teun Los

teun.los@outlook.com

Wanda Grendèl

Choreografe op het canvas

Het snerpende geluid van de conducteur die op zijn fluitje blaast. De zonnige augustusmiddag loopt op zijn einde als de Italia Express hortend en stotend Amsterdam Centraal verlaat. De trein trekt piepend door de wissel. In wagon 9, compartiment 17, op plaats 5 zit Wanda Grendèl. Veertien jaar en een paar maanden oud. In haar rugzak het blocnotevelletje met het adres van Teatro del Balletto di Roma. Haar eigen spiegelbeeld kan ze inmiddels uittekenen. De afgelopen vier jaar oefende ze uren per dag met het Nationale Ballet. Sonia Gaskell leerde haar het leven op spitzen. Van pas de deux tot Zwanenmeer. Ze heeft meer tutu’s dan spijkerbroeken. In Italië ontwikkelt ze zich verder.
Na vier jaar verlaat ze Rome als choreografe. De wereld roept. Het avontuur lonkt. Vele malen steekt ze dansend de oceaan over. Als entertainer op de SS Rotterdam. Daarna verlegt ze haar koers naar de vaste wal. Teheran, Beiroet,. Andere culturen. Andere bewegingen. Soms aarzelend en tergend langzaam, dan weer vol overgave en met duizelingwekkende werveling.
Als ze zich gelaafd heeft aan wat de wereld te bieden heeft en haar hoofd vol is met indrukken zoekt ze de nuchterheid van het Groningse land. Ze start haar eigen dansgezelschap. De ene choreografie volgt de andere al snel op. Daarna regisseert ze theaterstukken, musicals, opera’s. Vaak in samenwerking met componist, pianist en echtgenoot Martin van Dijk.
Na afloop van tijd eisen de jaren van keiharde training hun tol. Op de Wackers Academie in Amsterdam leert ze haar creativiteit op een andere manier vorm te geven. Op het doek. Eerst met soft pastel. Later ook met olieverf. Nog weer later eveneens op de computer. Ook in formaat laat ze zich niet beperken. Ze ontwikkelt met evenveel passie en plezier decorstukken voor het theater als illustraties bij kinderboeken. Het zal niemand verbazen dat haar werk al net zo kleurrijk en expressief is als haar choreografieën.

Persoonlijke noot:

PINKSTER KORTING VAN 50 NAAR 40 EURO

Op dit moment schilder ik alleen maar kleine doekjes 20 bij 20. Door omstandigheden is het voor mij niet mogelijk om zelf aanwezig te zijn. Heel erg jammer, maar mijn vrienden JB en Esther Macrander en hun kids zijn aanwezig en kunt u aan hun het één en ander vragen!! Verder kunt u werk van mij vinden op social media zoals: www.wandagrendel.nl + Facebook / Instagram onder de naam kadolieverf

Flaviu Chis + Alex Preda

Flaviu (Flaviu Chis) is an Amsterdam-based new media art creator. He fell in love with computers and gaming when he received his first Spectrum as a child. He is now producing immersive and interactive visual experiences. His work is fluid, abstract, and inspired by architecture and the natural elements surrounding us.

Alex (Alex Preda) is an Amsterdam-based electronic music producer and DJ. His love for music began in the 90s with the disco and pop movement and was later on inspired by the sounds of Jean Michel Jarre and Vangelis. Alex has been perfecting the integration of live elements into his music, generating distinctive warm and melodious sounds.

Flaviu & Alex explore the fusion between visuals and music and how one can amplify the other, creating unique experiences.

How to follow us:
Flaviu: Instagram @flaviu.chis
Alex: Instagram @alexpredamusic

Claudia Hoogveld

Claudia Hoogveld kijkt, gutst, schrijft, schildert, coacht, luistert en geeft vorm. Haar passie is creëren. Haar beelden zijn sprekend, ze houdt van expressie, van textuur, van materialen, van kleur, van gelaagdheid.

Ruim 50 jaar beoefent ze het oude ambacht van linosnijden. De kracht van de eenvoud spreekt haar zo aan; wat is de essentie van moederliefde? (giraffe met kalfje), hoe verbeeld je een venkel? Bij deze hoogdruktechniek guts je een onderwerp uit een stuk linoleum. De afbeelding die ontstaat rol je in met speciale drukinkt en wordt (spiegelbeeldig: altijd een verrassing) afgedrukt. Claudia verzorgt ook workshops in haar Haarlemse atelier. Ze heeft een fascinatie voor groenten, dieren en alledaagse gebruiksvoorwerpen (het GFT-alfabet vordert gestaag).

In haar schilderijen werkt Claudia veel abstracter. Die zijn vaak stoer en opgebouwd uit diverse materialen, zoals krant, zand, verf, stof, kleurpigmenten en hout. Van grote abstracte werken (1×2 meter, muurschilderingen van 5×3 meter) tot kleine collageachtige doeken van 20x20cm. Vanuit haar bedrijf ‘Luister en Kijk’ schrijft ze tevens levensportretten en geeft ze kunstzinnige coaching.

Website: www.claudiahoogveld.nl
Instagram: Claudia_ziet
Atelier: Stationsplein 80, Haarlem

Esther Werneke

Esther Werneke is een creatieve duizendpoot. Ze acteert, zingt, regisseert, schrijft en maakt unieke handgemaakte tassen. Speciaal voor “Kunst in het Fort” heeft ze weer een paar juweeltjes gecreëerd.

De Kamer van Kim - Kim Philips van Buren - 2011-2023.
Bezoekadres: Fort Ossenmarkt - Ossenmarkt 44 - 1381LX - Weesp
Postadres: Jan Tooropstraat 56 - 1382VC  - Weesp
Privacyverklaring - Algemene Voorwaarden

Pin It on Pinterest